Strath® Original

Super prirodan – od 1961.

Plazmolizirani biljni kvasac- tečni dodatak ishrani 250mll

Strath plazmolizirani biljni kvasac u prirodnom obliku preporučuje se:

  • Deci od prve godine života, trudnicama i dojiljama, sportistima, starijim osobama, studentima, zaposlenima.

Uravnotežena i raznovrsna ishrana je bitna za kvalitetan život i očuvanje zdravlja. Strath plazmolizirani biljni kvasac je prirodan dodatak ishrani koji će upotpuniti zalihe potrebnih hranljivih nutrijenata. Sadrži preko 60 prirodnih vitalnih nutrijenata prikladnih za ljude svih starosnih struktura od prve godine.

Posebno se preporučuje osobama sa jednoličnom i neredovnom ishranom , kod ishrane koja je siromašna hranljivim nutrijentima, kao i usled većih napora zbog stresa, ubrzanog i dinamičnog životnog stila, roditeljstva, kod promene godišnjih doba kao izvor visokonutritivnih stvari. Osim što je kvalitetan izvor nutrijenata, on pospešuje uopšte unos svih nutrijenata koje unosimo kroz hranu.

Bez laktoze

Vegan

Doziranje

1kafena kašičica (5ml) 2-3 puta na dan pre obroka, čisto ili sa mlekom, voćnim i povrtnim sokovima.
Deca, pola kafene kašičice 2-3 puta dnevno na dan.

Sastojci

83%plazmolizirani biljni kvasac, 9%ječmeni slad, 5% sirup od pomorandže, 3%med

Koliko dugo uzimati Strath?

Preporučujemo da Strath uzimate 3 meseca, mada je sigurno da Strath možete uzimati tokom cele godine. Proizvod se može uzimati i u kombinaciji sa drugim dodacima ishrani.

Prehransko dopolnilo ni nadomestek uravnoteženi prehrani. Pomembno je, da se držite raznolike in uravnotežene prehrane ter zdravega načina življenja.

DELI