Česta pitanja

Kako Strath dodaci ishrani utječu na telo?

Strath® plazmolizirani biljni kvasac je dodatak svakodnevnoj ishrani, koji je bogat vitalnim elementima koji jačaju i uravnotežuju sve funkcije tela i tako vaše telo održava u homeostazi. Učinci su posebno značajni u slučaju neuravnotežene ishrane, kod puno rada i narušenog zdravstvenog stanja.

Koliko dugo se Strath može uzimati?

Preporučujemo kuru od dva do tri mjeseca. Strath dodaci ishrani se mogu kontinuirano uzimati, s obzirom da ovisnost ili predoziranje nije moguće. Nemaju stimulacijskog učinka..

Kakvog je okusa?

Većina potrošača okus ocenjuje kao dobrim ili vrlo dobrim. Tablete imaju neutralan okus, a sirup ima blago slatkast okus kvasca, slada i meda. Strath proizvodi ne sadrže arome ili bojila. Okus je odraz uporabljenih prirodnih materijala. Okus se može prema potrebi poboljšati dodatkom voćnog soka.

Koje su razlike između sirupa i tableta?

. Oba pripravka izrađena su na bazi istega plazmoliziranog biljnog kvasca te imaju isto djelovanje. Sirup i tablete posjeduju cijele stanice plazmoliziranog kvasca, koji se prihranjuje sa zdravim biljem te se probavlja jednako kao i hrana. Stanice kvasca u procesu plazmolize prestaju rasti, otvaraju se i tako ljudsko tijelo apsorbira sve vitalne tvari iz stanica plazmoliziranog biljnog kvasca putem sirupa ili tableta.

Tablete ne sadrže šećer i gluten te su pogodne za dijabetičare, celijakičare i osobe intolerantne na gluten.

Strath Vitality in Strath Immun posjeduju jenaku količinu rbiljnog kvasca kao i tablete Strath Original. Strath Vitality i Strath Immun su dodatno obogaćene magnezijem odnosno cinkom. Strath Vitality i Strath Immun tako mogu pružiti rješenja za posebne zahtjeve.

Novi Strath sirup s vitaminom D je proizveden po istom tehnološkom postupku i sadrži plazmolizirani biljni kvasac, koji se prihranjuje s preko 50 različitih ljekovitih biljaka. Za Strath sirup s vitaminom D se koristi kvasac, koji je izložen UV svjetlosti, kako bi potiknuo prirodneu sintezu vitamina D. Drugim riječima, vitamin D se Strathu ne dodaje, već se prirodno proizvodi u kvascu izloženom UV svjetlosti. Na jednak se način vitamin D proizvodi u našem tijelu, kada je koža izložena sunčevoj svijetlosti.

Uzrokuju li Strath dodaci ishrani povećanje težine?

Ne, ako se konzumiraju razumne količine hrane, bez slatkiša. Strath dodatak ishrani pomaže telu da bolje iskoristi hranu i povećava apetit, ako je to nepoželjno tada se preporučuje uzimanje preparata neposredno prije obroka

Jesu li Strath dodaci ishrani prikladni za dijabetičare?

Da. Tablete su idealne, obzirom da ne sadrže šećer.

Jesu li Strath dodaci ishrani prikladni za osobe oboljele od celijakije ili intolerantne na gluten?

Tablete su idealne jer ne sadrže gluten.

Mogu li se Strath dodaci ishrani uzimati zajedno s lekovima koje je prepisao lekar?

Da, jer Strath dodaci ishrani ne sadrže umjetno proizvedene tvari.

Može li se uzimati Strath dodatak ishrani pri visokom ili niskom krvnom tlaku?

Da. Međutim, ako uzimate propisane lekove zbog preniskog ili previsokog krvnog tlaka, poželjno je lekaru reći da koristite dodatke ishrani.

Pomaže li Strath dodatak ishrani kod lomljivih noktiju, problematičnoj koži i kosi bez sjaja?

Da. Ako se redovito uzima, već nakon nekoliko tjedana može se u puno slučajeva ustanoviti pozitivan razvoj. Delovanje odgovara tradicionalnoj uporabi kvasca.

Može li sportist sa sigurnošću uzimati dodatak ishrani pre i za vreme treninga?

Da. Dodatak je apsolutno prirodan i bez umjetno proizvedenih supstanci i nema doping sastojaka. Strath dodatak ishrani uz to pospešuje oporavak nakon napora.